Daca doresti sa achizitionezi echipamente pentru linii ITP sau o linie completa, ai ajuns in locul potrivit!

Noi iti putem oferi echipamente romanesti, la preturi de producator, cu garantie de pana la 2 ani. Transportul si montajul sunt gratuite, iar documentatia tehnica si instruirea personalului sunt incluse in pret.

In functie de caz, exista posibilitatea ca echipamentele sa fie achizitionate in rate sau in leasing. Ia legatura cu noi si afla care sunt conditiile pentru acest serviciu!

Echipamentele pentru linii ITP pot fi achizitionate si separat:

  1. Stand cu role pentru testare forte franare (clasele I, II si II, III);
  2. Opacimetru diesel;
  3. Analizor gaze esapament;
  4. Turometru;
  5. Aparat pentru reglat faruri;
  6. Detector de jocuri in articulatii;
  7. Decelerometru.

Sau se poate achizitiona o linie completa pentru clasele I, II si II, III. Mai nou, ca proiect personalizat, SC UNIVERSAL SERVICE SRL a realizat si un stand cu role pentru masurare forte franare pentru trotinetele electrice. Iti stam la dispozitie pentru orice proiect personalizat. Trebuie doar sa ne suni, apoi iti facem o vizita si impreuna vom gasi cea mai buna solutie!

Pentru oricare din cele de mai sus vei putea opta si pentru un contract de service si mentenanta. In schimbul unui abonament lunar, iti vom sta la dispozitie atunci cand ne vei solicita asistenta. In costul acestui abonament va fi inclusa manopera pentru lucrarile executate.

In cazul in care doresti sa iti modernizezi echipamentele vechi sau in cazul in care doresti sa le vinzi, iti putem sta la dispozitie. Echipamentul vechi ni-l poti vinde noua sau il poti da prin buy-back si achizitiona unul nou.

Suntem foarte flexibili si dorim ca toti clientii nostri sa fie multumiti de modul in care decurge colaborarea. Orice idei iti vin, noi incercam sa le punem in practica!

STANDURI DE TESTARE FRANE

OPACIMETRU

ANALIZOR GAZE

DETECTOR DE JOCURI IN ARTICULATII

TUROMETRU

DECELEROMETRU

CLASA I

Motociclete si mopede

CLASA II

Turisme

CLASA II, III

Turisme si camioane