Universal Service – Producator de echipamente service auto si linii ITP! Pentru ca si in Romania exista produse de calitate! Da! Produse romanesti! Ne-am obisnuit de ani si ani sa avem incredere in altii mai mult decat in propria noastra forta! Acestea fiind spuse, te invitam in lumea noastra! Vei cunoaste cel mai important producator roman pe piata echipamentelor pentru service-uri auto. Este vorba despre Universal Service, companie ce a luat fiinta cu mai bine de 15 ani in urma,  respectiv in 2002, cand inca nu se putea vorbi  despre un producator propriu-zis, ci doar despre lucrari de service si mentenanta. 

Mai apoi, compania a inceput sa se remarce prin activitatea de productie si cercetare aplicativa in domeniu. Produselesunt proiectate de catre specialisti ce au realizat de-a lungul timpului lucrari remarcabile in domeniu. Iar in tot acest timp, s-a cladit o imagine de incredere si profesionalism, client cu client si  lucrare cu lucrare. De ce spunem toate acestea? Pentru ca cei precum Contempo BMW Cars (Sibiu, Timisoara, Bacau), Yamaha, Forzza Rossa si Ducatti au ales sa lucreze cu produse romanesti. Si nu au fost dezamagiti.  

Astazi, produsele care ies pe portile fabricii ajung in toate colturile tarii, dar si in afara ei. La primul contact, beneficiezi de consultanta gratuita, la fata locului. Echipa de proiectare va face tot posibilul sa gaseasca cea mai buna solutie pentru service-ul tau, in functie de spatiul disponibil si amplasament. Atfel, nu vei fi nevoit sa faci un compromis si sa alegi o varianta standard. Poti solicita un proiect personalizatUniversal Service va face tot posibilul sa iti inţeleaga viziunea cat mai bine si sa o puna in aplicare. La finanlul executiei, produsele se livreaza si se monteaza in locatie gratuit, iar mai apoi beneficiezi de 2 ani garantie.

Compania are in continuare si o divizie ce se ocupa de service si mentenanta pentru echipamentele achizitionate, iar aceasta va avea grija sa iti mentina afacerea in picioare pentru mult timp. Mai mult decat atat, acestia pot realiza si modernizari, de vreme ce piata evolueaza invers proportional cu uzura echipamentelor. Sau mai ai optiunea de Buyback. Exista o flexibilitate atat de mare, incat e foarte probabil ca orice idee iti trece prin cap sa poate fi pusa in aplicare.  Printre produsele realizate se numara: Cabine de Vopsit, Standuri de testare frane, Opacimetre pentru motoare diesel, Analizoare de gaze. Toate acestea se produc în Romania, Mihailesti, judetul Giurgiu. 

Misiunea noastra asumata este de a demonstra ca si in Romania se produce. Si se produce calitate. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, ne putem lauda ca fiind printe cei mai importanti producatori de echipamente pentru service-uri auto din Romania. Mai mult decat atat, construim echipamente personalizate, la comanda, pentru antreprenorii indrazneti.  Fiind fara indoiala ca progresul este cel mai important in domeniile tehnice, imbratişam aceasta abordare, cu atat mai mult cu cat in 2002 Universal Service nu isi începuse activitatea prin productie, ci prin servicii de mentenanta. Dorim sa restabilim increderea pietei in produsele romanesti si reorintarea catre alegerea acestora.
Viziunea Universal Service este de a-si pastra locul de „Deschizator de drumuri” pe piata romaneasca a echipamentelor pentru dotarea service-urilor auto si de a atinge performantele marilor furnizori si producatori ai pietei europene. Mai mult decat atat, dorim sa extindem din ce in ce mai mult notiunea de “personalizare” in domeniul tehnic romanesc.
Suntem rationali, onesti cu clientii nostri si dorim sa demonstram ca serviciile de calitate din industria romaneasca sunt si mai atractive atunci cand in productie folosim cele mai valoroase tehnici:  intelegerea nevoilor clientului, creativitatea si respectarea angajamentelor. Pe langa toate acestea, ne insufleteste curajul unei noi provocari.  Astfel, flexibilitatea sta la baza politicii noastre, in special atunci cand vine vorba despre realizarea lucrarilor personalizate.

SERVICE SI MENTENANTA

Compania Universal Service a debutat in 2002, prin activitati de service si mentenanta. La momentul respectiv, partea de productie constituia doar un plan de viitor. Printre echipamentele pentru care oferim servicii de mentenanta se numara: Standuri de testare frane (CLASELE I, II, III); Analizoare de gazeOpacimetre dieselCabine de vopsit auto; Detectoare de jocuri in articulatii; Elevatoare.

Cel mai important detaliu este acela ca serviciile de mentenanta se executa nu doar pentru echipamentele din productia proprie, ci si pentru echipamentele procurate de catre clienti prin alti furnizori.

Pentru clientii existenti, cu echipamente achizitionate de la Universal Service, exista posibilitatea incheierii unui contract Post Garantie, care presupune achitarea unui abonament lunar, stabilit in functie de produsele pentru care se aplica post garantia.

Daca echipamentele au fost achizitionate prin alt furnizor, se poate solicita interventia echipei de service, achitandu-se contravaloarea interventiei.

PRODUCTIE

SC UNIVERSAL SERVICE SRL infiintata in 2002 este unul din principalii producatori nationali de echipamente pentru service-uri auto si pentru staţiile de inspectie tehnica periodica.

Aceasta se remarca prin activitatea de productie dar si prin activitatea de cercetare aplicativa în domeniu. Produsele industriale realizate sunt in cea mai mare parte proiectate de catre specialiştii proprii, specialisti ce au realizat lucrari remarcabile in domeniul mecanic, electronic, hidraulic, al automatizarii si programarii instalatiilor proprii si constau în principal in:

 • standuri pentru masurarea fortelor de franare pentru toata gama de vehicule rutiere (motociclete, turisme, camioane);
 • echipamente pentru masurarea concentratiei noxelor din gazele arse evacuate;
 • echipamente de intretinere/ reparatii/ reconditionare, destinate atelierelor de service auto (cabine de vopsit, posturi de pregatire, generatoare de aer cald etc.);
 • operatii de reconditionare/ modernizare standuri vechi si de acoperire a rolelor standurilor cu imbracaminte asfaltica abraziva bazata pe rasini epoxidice cu cuart, avand duritate foarte mare.

COMERT

COMERCIALIZARE

In afara de produsele pe care le fabricam in cadrul SC UNIVERSAL SERVICE SRL, mai comercializam si alte tipuri de produse din gamele mobilierului, utilajelor, echipamentelor pentru service-uri, vulcanizari si service-uri de roti: Elevatoare; Compresoare; Masini dejantat; Masina de echilibrat roti camioane; Aparate geometrie roti; Aparate pentru recuperare refrigerant aer conditionat; UPS-uri; Generatoare; Statii spalare cutii de viteza automate; Prese hidraulice; Pistoale Pneumatice; Dulapuri echipate cu scule; Recuperatoare de ulei pneumatic/aspiratie; Redresoare; Aparate de sudura; Aparate de taiere cu plasma; Aparate de incalzire cu inductie; Dispozitive de spalat piese; Generatoare de azot pentru umflat roti; Extractoare hidraulice de injector; Testere presiune mare; Aparate diagnoza auto; Girafe pentru scos motor; Cricuri tip crocodil; Cricuri pneumatice; Truse de chei; Chei dinamometrice; Elemente de tractiune; etc.

UNIVERSAL SERVICE este producator de echipamente pentru service-uri auto si linii ITP (Linii de Inspectie tehnica periodica), si poate oferi solutii complete incepand cu partea de consultanta legislativa, productie si/ sau achizitionare echipamente (in functie de caz) si finalizand cu implementarea lucrarii.

CONSULTANTA/ PROIECTARE

Inca de la infiintarea companiei, s-a practicat si activitatea de consultanta. Atunci cand un client este interesat de serviciile noatre, dupa intocmirea ofertei comerciale, clientul beneficiaza de consultanta in ceea ce priveste: 

 • Dimensionarea spatiilor de lucru in Service; 
 • Dimensionarea echipamentelor; 
 • Amplasarea echipamentelor; 
 • Specificatiile tehnice ale echipamentelor; 
 • Analiza nevoilor specifice; 
 • Necesarul de echipamente in functie de destinatia locatiei; 
 • Legislatia in domeniu – RAR.

Serviciul de consultanta este complet gratuit atunci cand achizitionarea echipamentelor se realizeaza tot in cadrul companiei. Daca un client doreste realizarea unui proiect cu amplasarea tuturor echipamentelor in cadrul unei locatii de Service auto sau a unei Linii de Inspectie Tehnica Periodica, acest lucru se poate realiza contra cost, independent de achizitionarea produselor.

Clientul ne va pune la dispozitie planurile locatiei in versiune AUTOCAD, urmand ca apoi sa primeasca planul complet cu amplasamentul echipamentelor, in functie parametrii proiectului.

MODERNIZARI
METROLOGIE

UNIVERSAL SERVICE DETINE AVIZE DE REPARATII SI MONTAJ PENTRU APROAPE TOATE TIPURILE DE ECHIPAMENTE (SERVICE-URI AUTO SI LINII ITP) DIN ROMANIA! Asiguram asistenta tehnica pentru:

 • verificarea metrologica periodica
 • dupa reparatii

pentru toate tipurile de mijloace de masurare ce se folosesc in activitatile de Service Auto si Statii ITP.

 1. Buletine de verificare metrologica (cu valabilitate 1 an de zile) pentru: Analizor de gaze esapament, Opacimetru motoare diesel, Manometru masurare presiune pneuri, Stand cu role pentru masurare forte franare.
 2. Certificate de etalonare (cu valabilitate 2 ani de zile) pentru: Echipamente pentru masurarea sistemului de directie auto, Aparat pentru reglat faruri, Subler, Micrometru, Multimetru, Ceas comparator.

Ne mandrim cu o echipa dedicata, cu spirit inovator si putere de sinteza. Cu experienta bogata in domeniu, construim treapta cu treapta scara dezvoltarii si a progresului in companie. Ne consideram o mare familie, al carei cap este spiritul altruismului. Ne-am intins aripile si zburam cat mai sus in continuare, indiferent ce obstacole se ivesc. Acestea ne intaresc. Iubim ceea ce facem, iar in fiecare zi ne simtim mai castigati.

SORIN-ANTON-UNIVERSAL-SERVICE.

Victor PARVU-Sef Atelier

Nu pune la indoiala puterea de a schimba lumea a unui grup mic de oameni. Este singurul mod prin care s-a intamplat in trecut. Mizam pe calitate, corectitudine , proptitudine si suntem mereu deschisi la idei noi!

Mihaela CONSTANTINESCU-‘Director Vanzari’

Universal Service este firma pentru care îţi doreşti să lucrezi, fie şi numai pentru a face parte dintr-o istorie de 15 ani şi dintr-o tradiţie a succesului românesc, care a trecut peste perioade economice dintre cele mai diferite.
Dacă îţi iubeşti meseria, este provocarea de care ai nevoie pentru a parcurge o nouă etapă din viaţa ta profesională. Este exact ceea ce mi s-a întâmplat mie şi sunt onorată să fac parte din echipa Universal Service.”‘

Florin SAMER-‘Director Tehnic

Camelia ANTON’-Inginer’

‘Mario STAN’-Logistica’

‘”Este o placere sa iti desfasori activitatea intr-un cadru apropiat de natura, in Mihailesti, pe malul barajului Arges. Te poti incarca cu energie din natura si o poti fructifica mai apoi intru dezvoltarea activitatilor zilnice. Este un lucru important sa poti avea aceasta ocazie. Departe de aglomeratia si agitatia din oras, echipa noastra sustine bazele unei activitati intense de productie si participa cu sarg la renasterea acesteia in Romania.”‘

Lasă un răspuns